Kepsut Zabıtasından Gurur Veren Başarı: Abdullah Özdemir, Atıcılık Turnuvasında Zirvede

Kepsut Belediyesi’nin değerli zabıta personeli Abdullah Özdemir, Bilecik’in Osmaneli ilçesinde düzenlenen atıcılık turnuvasında gösterdiği performansla büyük bir başarı elde etti. Turnuvada 90 metre gong atışında birincilik, pet şişe atışında ikincilik ve hedef atışında da ikincilik kazanan Özdemir, Kepsut’u gururlandırdı.

Abdullah Özdemir, atıcılık tutkusunu ve becerisini Bilecik’te düzenlenen turnuvada bir kez daha kanıtladı. 90 metrelik mesafeden gerçekleştirilen gong atışında rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıkan Özdemir, pet şişe atışında da dikkat çekici bir performans sergileyerek ikinci oldu. Hedef atışında da üstün başarısını sürdüren Özdemir, ikinci sırayı elde ederek turnuvayı üç madalya ile tamamladı.

Abdullah Özdemir’in başarısı, sadece bireysel bir kazanç olarak değil, Kepsut’un spor ve kültür hayatına yaptığı katkılar açısından da önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Önceki Konya’da Gurur Kaynağımız: Duygu Gen, Güreş Şampiyonasında Birinci!